Tina på tur

Reiseåret 2018

I 2018 fikk jeg muligheten til å reise til fem land, fire av disse har jeg aldri vært i før nå.

Den første turen i 2018 gikk til Kiev og Tsjernobyl i Ukraina – det var en utrolig spennende tur. Spesielt det å få reise inn i Tsjernobyl. Dette kan du lese mer om her.

Tsjernobyl

Et par måneder senere reiste vi til Bisjkek i Kirgististan. Jeg har så mye fantastisk å skrive fra denne turen, at innlegget jeg holder på med blir aldri ferdig. Kirgisistan er et av de mest fantastiske landene jeg noensinne har vært i, og jeg drømmer meg tilbake til både naturen og folket. Vi besøkte blant annet den nest største høyfjellsjøen i verden; Issyk-Kul, og vi var på fjelltur i Tian Shan fjellene, som grenser til Kina.

Kirgisistan

I juni så reiste jeg til Madrid – jeg har vært i Spania flere ganger, men aldri i hovedstaden, så det var på tide. Madrid er Europas høyst beliggende hovedstad, og et spennende reisemål.

Madrid

I august, reiste jeg på min første aleneferie. Jeg hadde fundert lenge hvor denne turen skulle gå, og valget falt til slutt på Praha i Tsjekkia. Jeg trengte et sted hvor det var mye å se, og hvor det ikke var mulig å kjede seg. Og Praha var fantastisk. Som en eventyrby.

Praha

Siste reisen i 2018 gikk til Minsk i Hviterussland – Europas siste diktatur. En fascinerende by, som jeg neste gang skal besøke om sommeren. Les mer om min opplevelse av Minsk her.

Har foreløpig ingen konkrete planer for 2019 – hvis noen har tips til gode reisemål, legg igjen en kommentar! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *